FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

     Site industriale

     Site fanta

     Benzi transportoare

     Table perforate

     Site, masini de sitare

     Tesaturi tehnice


 

S.C SITOS S.R.L. este o companie dinamică, ce are la bază tradiţia, experienţa şi specializarea partenerilor noştri din Cehia şi Germania precum şi a propriilor angajaţi.
 
 
 

   Produsele noastre


Tehnologia inovatoare reprezintă baza produselor noastre


     Calitatea produselor livrate de noi este la fel de bună ca si tehnologia cu care a fost realizată. De aceea colaborăm cu producători germani care lucrează după cele mai noi standarde tehnologice.


Benzi transportoare

 

     Benzile transportoare sunt folosite în aproape toate tipurile de industrie ca un mijloc de grăbire a transportului şi de manevrare a produselor şi sunt un mijloc extrem de eficient de a spori producţia în general. Aceste benzi sunt de obicei parte integrantă a echipamentului de producţie şi a unităţilor tehnologice. Cel mai frecvent folosite sunt benzile din sârmă, dar sunt de asemenea folosite şi benzile din plastic.
 

     Aria lor de folosire e foarte largă, de la industria minieră, metalurgică, fabricarea sticlei şi industriile de inginerie pentru procesarea lemnului, textilă, fabricarea hârtiei până la industria alimentară unde sunt des întâlnite.
     Prin folosirea benzilor transportoare, companiile sporesc eficienţa producţiei în mod semnificativ, de la producţia discontinuă, până la producţia în flux continuu.


Cele mai bune table perforate
 

     Table perforate realizate prin găurire - În cazul tablelor perforate realizate prin ştanţare există pericolul, atunci când tablele au grosimi mari, ca marginile să nu rămână perfect netede şi curate. De aceea în cazul tablelor perforate cu grosimi mari sau când apare aşa numitul punct critic, adică grosimea este mai mare decât perforaţia, SITOS oferă exclusiv table realizate prin găurire şi prin urmare de o calitate net superioară.

Venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră
 

     SITOS vă procura un număr mare de diverse table perforate. Aceasta înseamnă de la perforaţii foarte mari, grosiere, pentru balastiere, sortare materiale de construcţii, pietriş, până la perforaţii fine, pentru industria chimică, a celulozei şi hârtiei, zahărului. De asemenea vă putem aduce aceste table cu diverse perforaţii: rotunde, pătrate, cu fante, conic. Formatele pe care le livram sint atit de 3 dimensiuni standard: 1.000x2.000, 1.250x2.500 şi 1.500x3.000 mm, cit si de diferite multiple alte dimenisiuni, in functie de necesitatile clientilor nostri.


Cele mai bune ţesături de sârmă
 

     Fără asperităţi - Tesăturile de sârmă livrate de SITOS sunt produse din sârmă care are o grosime corespunzătoare. De aceea este absolut sigur că sunt regulate, fără asperităţi şi de o calitate superioară. SITOS vă oferă o gamă largă de ţesături de sârmă, de la ochiuri foarte fine, de ordinul micronilor, începând cu 5 microni lărgimea ochiului, până la ochiuri de 40-50 mm. Pe lângă ţesături de sârmă vă oferim şi plase sudate cu ochiuri de până la 100 mm.

Rezistenţă la temperaturi înalte
 

     SITOS oferă ţesături de sârmă atât din inox, alamă cupru, aluminiu cât şi din oţel şi oţel zincat, dar şi din aliaje rezistente la temperaturi foarte înalte începând de la 1.300 °C.

Rezistenţa la coroziune
 

     La noi veţi găsi ţesături de sârmă care NU corodează când intră în contact cu substanţe apoase, sărate sau de altă natură.

Venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră
 

     Indiferent ce forme, materiale sau dimensiuni aveţi nevoie, la SITOS veţi primi ţesătura de sârmă sau tabla expandată potrivite.


Site

 

     Sitele test sunt produsele potrivit standardelor ISO 565, DIN ISO 3310, ASTM E 11, BS 410, AFNOR etc. Tabelul comparativ de site analitice 1998 prezintă o astfel de imagine. Furnizăm site test cu sârme metalice ţesute,table metalice perforate sau foi electroformate.